Biorevitalizacija

Injekciona metoda, koja u najkraćem roku hidrira kožu,aplikacijom aktivnih supstanci  u problematični deo lica, vrata i dekoltea.

Biorevitalizacija daje brz i lep efekat, i pri tom se rešava nekoliko problema. Ovom metodom se hidrira koža, obnavlja njena struktura i istovremeno stimulišu fibroblasti (koji produkuju kolagen i elastin,odgovorne za tonus kože i lep oval lica), a takođe se ostvaruje moćno antioksidantno dejstvo.

Po čemu se razlikuje od filera ?.

Za razliku od filera, biorevitalizacijom ne dodajemo volumen pojedinim delova lica, I ne menjamo fizionomiju,nego dubinski ishranjujemo kožu I potkožu, dodajemo joj turgor i sjaj,podižemo tonus lica i rešavamo konkretne probleme kao što su proširene pore, pojačano mašćenje, tamni podočnjaci, dehidrirana koža nakon sunčanja …

Po čemu se razlikuje od mezoterapije?

Od mezoterapije lica ova metoda se razlikuje manjim brojem potrebnih ponavljanja,momentalnim efektom i jačinom efekta:biorevitalizacija za veoma kratak rok hidrira kožu,a mezoterapija ima kumulativan efekat,i potrepno je sprovesti seriju procedura.

Preparati su bogatiji po sastavu, plasiraju se dublje ,u vidu papula odnosno depoa koji se postepeno oslobadjaju

Idealno je u jednoj seriji biorevitalizacije potrebno je uraditi 3 procedure svakih  mesec dana , ali je rezultat vidljiv odmah posle prvog tretmana. Ukoliko se spremate na more, ili na mesta gde ima mnogo sunca, savetujemo da se urade 2 procedure do i 2 procedure posle putovanja. Na ovaj način pripremićete kožu za pogubno dejstvo UV zraka i izbeći fotostarenje, čije negativne posledice možete videti čak i kod 20-godišnjih devojaka ljubiteljki sunca i solarijuma

Zakažite termin