RET sliming

Revolucionarna tehnologija uz čiju pomoc se na prirodan način u kratkom periodu tope masne naslage, zateže koža, eliminišu otoci, otklanja celulit.

Princip rada: kontrolisana  termalna energija koju aparat proizvodi dospeva u potkožno masno tkivo, na  6 do 12 cm dubine, gde uzrokuje snaznu rezonanciju sa adipocitima (masnim ćelijama) i uništava njihovu membranu, te mast dovodi u tečno stanje, a organizam je  u kratkom vremenu eliminise.

Takođe, na području koje tretiramo dolazi do lokalnog povećanja protoka krvotoka i limfotoka, čime se visestruko pospesuje drenaza nezeljenih masti,kao I viska nakupljene vode, a uz to I pospesuje sinteza kolagena – zahvaljujuci ovome,ne zaostaje opustena koza ni nakon veceg gubitka obima.

Višak masti i vode koji se oslobađa ovim tretmanom biva vakumom izvučen na površinu, čime se ubrzava i olakšava njihova eliminacija, pa dodatne masaže kao kod nekih drugih aparata nisu potrebne

Kome se tretman preporučuje:

Za skidanje masnih naslaga sa stomaka, butina, nadlaktica

Preoblikovanje tela

Eliminacija celulita

Drenaža viška tecnosti kod oticanja

“Dizanje” kontura lica i eliminacija otoka oko očiju, uklanjanje podvoljka

Povećanje elastičnosti kože,učvršćivanje i zatezanje

Broj tretmana : individualan i prilagođen svakom klijentu ponaosob, uglavnom se kreće od 3 do 12

Razmak između tretmana: 5 do 7 dana

Trajanje tretmana: 30 minuta

Priprema: Dva dana pre tretmana obavezno je piti bar 2 l vode.

Nakon tretmana: Nastaviti sa unosom tecnosti od bar 2 l na dan, zabranjeno je koristiti tople kupke, saunu, pozeljno je umereno redukovati masti u ishrani  da bi rezultati bili najbolji moguci

Zakažite termin