Hemijski piling prx 33

Hemijski piling PRX-T33 je inovativna formula za savršen ten italijanske kuće WiQo Med.

Jedinstvena formulacija 33% TCA (trihlorsirćetne kiseline) i hidrogen peroksida omogućava hemijsku stimulaciju dubljih slojeva kože i fibroblasta, ali bez narušavanja barijere kože.

Za ovaj tretman se često kaže i da je piling bez pilinga, što i jeste jedna od njegovih prednosti, jer ne dolazi do eksfolijacije(ljustenja I perutanja) površnih slojeva kože kao što je to slučaj kod drugih hemijskih pilinga, a koža odmah nakon tretmana postaje sjajna, prozračna i zategnuta.

PRX-T33® hemijski piling je bezbolan tretman, nema ljuštenja kože, nije fotosenzitivan – možete ga raditi u bilo kom periodu godine, odlična je alternativa ubodnim tehnikama i kompatibilan je sa drugim kozmetičkim i estetskim procedurama-mezoterapijom,hijaluronskim filerima, biorevitalizacijom pomocu igle itd.

Ovaj tretman idealan je kao prvi tretman kod osoba koje imaju strah od medicinskih tretmana.

Kome je namenjen PRX-T33 hemijski piling?

Hemijski piling PRX-T33® je odličan izbor za vas ako imate akne, proširene pore i mitisere, ako je vaša koža lica, vrata i dekoltea izgubila tonus, jedrinu i deluje beživotno i izborano, te ako imate ožiljke na licu, fleke i slično.

Ne postoje posebne pripreme pred tretman osim čišćenja lica od šminke, što radimo kod nas u salonu pre samog tretmana.

U toku tretmana može se javiti osećaj peckanja i subjektivan osećaj zagrevanja koji ubrzo nestaje. Takođe, moguća je pojava kratkotrajnog crvenila koje se povlači maksimalno do 60 min nakon tretmana. Po završenom tretmanu, koji traje oko 30 minuta,  možete se vratiti uobičajenim dnevnim aktivnostima.

Koža je već nakon tretmana neodoljivo blistava, sveža i glatka. S obzirom da se vrši stimulacija dubinskih slojeva kože, efekti će se preneti i na period posle tretmana kroz smanjenje akni, bora, poboljšanu strukturu kože i ujednačen i osvežen ten.

Koliko je  tretmana potrebno uraditi?

Za rešenje većine  problema, preporučuje se 3-5 tretmana u razmaku od 7-10 dana.

Za puno održavanje efekta nakon tretmana, preporučuje se kućna nega WiQo kozmetičkim preparatima – WiQo hranjiva i hidrirajuća krema u varijanti za suvu ili normalnu i kombinovanu kožu i WiQo serum zasnovan na glikolnoj kiselini.

Zakažite termin